Pages

Wednesday, July 15, 2015

Romantiline indiaanitelk

...või tipi telk või vigvam või kuidas keegi kutsub. Nägin pilte ja mõtlesin - oh, peaks ka tegema!

Esialgsed plaanid olid uhkemad ja detailsemad, aga sellise telgiga olen ka väga rahul, võib-olla algne olekski liiga uhke tulnud.

Mõte tuli juba aprillis, aga siis oli palju teisi asju ees ja mõttest väga kaugemale ei jõudnudki, miski takistas. Nüüd paar nädalat tagasi võtsin lihtsalt kätte ja tegin nii nagu tuli. Tuli hästi, vanavanemad olid lastekantseldajad ja mina muudkui lõikasin-mõõtsin õmblesin mitu päeva (:

Kuna ilmad olid ilusad, siis ei raatsinud neid toas istudes raisata ja lasin õmblusmasina õue viia (kodust eemal olles kasutasin Tšaikat, millega ma seekord ainult natukene kaklesin ja üldiselt isegi rahule jäin :D).



Viimased õmblused ja pildid tegin hetked enne vihmasadu, sealt edasi ongi ainult sadanud ja pole kasutada saanudki. Ehk siis igati ebapraktiline telk - vihma ei pea ja matkale kaasa võtmiseks pole ka piisavalt kompaktne :D Aaga noh, ehk järgnevad päevad ja suved on juba päikeselisemad (:

Nagu piltideltki näha, on vähemalt lapsed väga rahul ja elevil, et selline asi olemas on. Väiksem küll ärkas alles pildistamise lõpuks, aga oli temalgi lõbus (:

Telk on kahekordne, sees on ühes tükis seinad, väljas lapitehnikas. Koosneb nii uutest kui taaskasutatud kangastest, näiteks padjapüürid, linad, üks vana seelik, kardinad... võrgust aken (tegelikult tüll) on pärit Türgist, selle sisse olid pakitud kingitused :D












Ja lõpetuseks natuke marju, millest õmblemise ajal peamiselt toitusin :D


1 comments:

Enelin said...

Oh! Üliäge! Ma loeks sellises hea meelega raamatuid :)