Pages

Monday, March 31, 2014

Pitsiline beebitekk

Minu esimene pitsiline! Kunagi kirjutasin, et see tundub minu jaoks väga ulmeline asi ja ei tea, kas kunagi sellega üldse hakkama saan. Maavillase lõngaga nüüd sain, Haapsalu sallist veel unistama ei hakka (: Ehk kunagi saan ikkagi näiteks sõrmkinnastega hakkama...

Muster: Leili Reimann "Pitsilised koekirjad" (no kust siis veel?)
Otsisin enam-vähem kõige lihtsama mustri (104), et ma hätta ei jääks ja mõistus kokku ei jookseks (: Vastas see ka mu ettekujutusele tumerohelisest kuusemetsast. Kui muster juba pähe jäi, hakkas vahepeal lausa igav, aga õnneks suutsin vahepeal omale pusasid ka tekitada, mida harutada. Ja õnneks oli neid kohe näha ka, sest muster ei jooksnud enam nii nagu pidi.

Igatahes siin ta on, aega võttis piisavalt (kahjuks töötunde üles ei  märkinud), alustasin vist jõulude paiku. Vahepeal oli muidugi hunnik loomingulist pausi ka (:

Lõng 8/2 maavillane, vardad nr 3,5. Valisin üsna suvaliselt selle vardanumbri, aga tundub, et sobis küll. Tuli selline parajalt õhuline ja kerge, aga samas minu (sellel alal) võhiklikule silmale ka mitte liiga hõre (:

Suurus umbes-täpselt 85x95 cm. Plaan oli teha ikka ruudukujuline, aga kannatus sai 10 cm varem otsa :P Tegelikult hoopis mõõtsin valesti ja hiljem ei tahtnud enam üles harutada, sobib seegi (:

Värvi oli täna suhteliselt raske pildile saada, üsna kiire oli. Vist ei saanudki seda päris õiget... Aga selline soojemapoolsem tumeroheline ta on. Algne plaan oli üldse ilus heleroheline tekike, aga ei leidnud seda päris ilusat tooni ja värvida ka ei viitsinud, nii et leppisin hoopis selle tumedaga, mille Ropkamõisa lõngapoest leidsin.




Vahepealne pilt progressist ja raamatust ka:


0 comments: