Pages

Monday, July 2, 2012

Voodipehmendus

Vot selline (hetkel veel) iluasjake sai valmis. Hiljem on sellest loodetavasti ka praktilist kasu.

Tegelikult katab ära 4 külge, aga praegu pole neljandal vajadust. Tegelikult on see tehtud hoopis nii, et voodiga kaasa saadud pehmenduselt võtsin sisu ära ja tegin enda oma peale.

Kangas on Abakhani kaalukas - pole nii defektset tükki veel näinudki. Poes muidugi päris nii õudne ei tundunud, muidu poleks seda ostnud. Aga need triibud jms õnneks esimesel pealevaatamisel ei häiri. Sees on mahuline vatiin ja kattekangas on õhuke, seega on tegemist üsna lodeva asjaga - tulevikus pean ilmselt nöörikesi külge õmblema.

Minu lemmikud selle asja juures on lehvid - originaalpehmendusel olid vaid need pisikesed-peenikesed nöörid, mis mõnel pildil ka näha on. Nägin ühel teisel pildil ilusaid lipsukesi ja tahtsin ka. Tegin ka.
Neljanda külje puudumise tõttu on sellepoolsed lipsud poolikud... kui see väga häirima hakkab, õmblen sinna natuke juurde ja on jälle ilusad.

Peaosa on hetkel kokku murtud ja madalamaks tehtud, sest nagu pildilt näha, ei püsi see püsti. Kui kunagi põhja madalamaks lasen, saab see ka ilusti oma funktsiooni täita.
Lillekese aplikatsioon on sinna pandud selleks, et keegi leidis, et on väga hea mõte kangale punase markeriga numbreid kirjutada.






Tegelikult õmblesin veel hunniku linu ka, aga need on igavad, ei hakka siia toppima.

0 comments: