Pages

Wednesday, May 16, 2012

Lepatriinud

Nonii. Hunnik lepatriinusid. Maire tahtis oma laste/pere ülesmärkimiseks mälestustepesa.
Tikitud puuvillasega linasele. Sees 80-grammine koopiapaber. Sellist enam ei raatsi osta, väga paljud paberid olid defektsed - värviplekid peal jms :/ Tükk valimist oli.
Giljotiinse abi eest tänan Kalju Kütti trükimuuseumist (:

Suurus on enam-vähem A5. Paksus koos kaantega 3-4 cm, täpselt ei mõõtnud. Lehti on umbestäpselt 230.

Muide, lepatriinu on tehtud Maire tätoveeringu järgi ja sellel on täppe sama palju kui temal lapsi. Suvel on sündimas kolmas ja pole välistatud, et tuleb lõpuks kuus täpikest ;) Loodan, et Maire ei pahanda, mulle meeldivad sellised väikesed lood, eriti, kui need minu tehtud asjadega seotud on (:


Kingituseks tegin suvel sündivale Norale mütsi, loodetavasti saab ta seda ikka suvel kanda ka (: See samuti puuvillane: punane Hanna Cable, must on see, mida kangakudumises lõimena kasutatakse.
Peaks olema peaümbermõõdule 40 või vähem, täpselt ei mäleta enam ja lõpus ei mõõtnud enam.



Niisiis - giljotiinimured sain lahendatud Trükimuuseumis, tänud Eggele soovitamast (: Mõtlesin isegi selle peale, aga kui juba soovitati, julgesin kindlamini küsida.

Täna tegin hunniku (täpsemini 8) kõrvarõngapaare, homme peaks üles pildistama ja laadima. Kõik on tehtud laadale, aga ma sattusin kogemata ühe kõrvarõngafänni otsa, tänu kellele mõni neist vist laadale ei jõuagi :D

0 comments: