Pages

Monday, February 20, 2012

Punane käevõru.

Veebruari punane isetegijate värvispektris. Tegu järjekordse mulgi tanumaali ainelise käevõruga. Seekord peenem, umbes 2 cm.

Seda tehes tundus, et teen sitast saia... alustasin sellega suvel, lootsin kiiresti valmis teha (seega üsna lohakalt), aga põhjaks ta jäigi. Nüüd siis tegin käevõru valmis ja täitsin auke - mulgi tanumaali mõte on selles, et tikandist pole taust välja paista. Tanu ise on valgest kangast, aga tikand peab ikka punane jääma. Ilma aukudeta.

Kinnitusviis pole just kõige mugavam, ilmselt tuleb selle kättepanemiseks kellegi abi küsida, aga kuna ma ei teinud seda kellelegi kindlale, on nii kõige lihtsam suurust varieerida. Ja kuna etteantud reeglite tõttu metalli kasutada ei saanud, polnud väga muud teha ka.
Ülemine pilt näitab, et see pole päris sirge, hoopis kergelt lainetava kujuga. Päris alguses see mul plaanis polnud, aga lõpuks hakkas meeldima.

Kuna põhjus, miks ma selle ära lõpetasin, oli värvispektri projekt, siis pole sellel omanikku ja kui keegi tahab, võib selle endale saada.

0 comments: